Tuorein sisältö

Spider-Manin tapaamien emäntien elokuva jakautuu kahtia

09.08.2018 klo 21.10 | Luettu: 1382 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sony on perunut elokuvan Silver & Black, joka poistettiin kalenterista jo aiemmin. Uusi suunta on se, että "Silver" ja "Black" saavat omat elokuvat. Silver Sable on hopeanväriseen asuun pukeutuva palkkasoturiryhmän johtaja. Black Cat on murtovaras, joka pukeutui mustaan pukuun jo ennen samantapaista hahmoa Kissanaista. Se olikin epäselvää, mikä muu palkkasoturia ja varasta yhdistää, kuin Spider-Manin tapaaminen sarjakuvissa.

Black Cat etenee todennäköisesti ensin lähteen mukaan. Hän on hahmoista hieman tunnetumpi: hän on seurustellut Spider-Manin kanssa. Hänellä on joissakin versioissa "mustan kissan voima", eli epäonnen tuottaminen vastustajille.

Se on yhä mysteeri, näyttääkö Spider-Man naamaansa tässä uudessa universumissa, jonka aloittaa Venom. Sonylla on oikeudet 900 Marvel-hahmoon. Jared Leto on kiinnitetty vampyyrimäiseksi Morbiukseksi hahmon omaan elokuvaan.

Gina Prince-Bythewoodin (Mehiläisten salaisuudet, Cloak & Dagger) oli määrä ohjata ja kirjoittaa Silver & Black. Sisäpiiritietojen mukaan hän on jättämässä nämä asemat, mutta hän jatkaa kummankin uuden projektin tuottajana.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Presidentti Bushia t... Tom Hardy pahamainei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova