Tuorein sisältö

Brendan Fraser on DC:n nolo Robotman

22.08.2018 klo 17.00 | Luettu: 1679 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Brendan Fraser on Robotman, eli yksi "maailman oudoimmista sankareista". DC:n Doom Patrol -ryhmä koostuu sellaisista hyypiöistä vanhan mainoslauseen mukaan. 60-luvulla alkaneen sarjakuvan tv-sarjaversio debytoi ensi vuonna DC Universe -palvelussa, joka tarjoaa uusia ja vanhoja tv-sarjoja, elokuvia ja sarjakuvia.

Robotman on entinen kilpa-ajaja, josta tehdään kyborgi onnettomuuden jälkeen. Hänellä on valikoima hyödyllisiä kykyjä, mutta hän on masentunut ihmisyyden menetettyään, joten hänen outoutensa on kiinni toteutuksesta.

Kyseessä ei ole kokopäivätyö. Fraser näyttelee kilpa-ajajaa takaumissa ja toimii kyborgiversion ääninäyttelijänä. Metallikuoressa kompuroi Riley Shanahan.

Mehukkaimman roolin sai Diane Guerrero: Orange is the New Black -tähti näyttelee Crazy Janea, jolla on 60 sivupersoonallisuutta, joilla on omat supervoimansa. Miehen puolikkaat -tähti April Bowlby näyttelee Elasti-Womania, joka ei hallitse täysin venymisvoimiaan. Neljäs outolintu Negative Man on täynnä negatiivista energiaa kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti.

EastEnders-tähti Joivan Wade näyttelee sitä Cyborgia, joka on tuttu mm. Justice League -elokuvasta. Hän on suuri sankari, joka johdattaa sekundakollegat tositoimiin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Natalie Portman vast... Vaatteet unohtuivat ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova