Tuorein sisältö

Beverly Hills kyttä 4:llä on ohjaaja! (Taas vaihteeksi.)

08.04.2022 klo 21.30 | Luettu: 1445 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Beverly Hills kyttä 4 eli Beverly Hills Cop 4 jatkaa linkuttamista rehellisen kuolemisen sijaan. Edellisestä osasta on 28 vuotta. Nelonen on periaatteessa ollut suunnitteilla yhtä kauan, mutta välivaiheita löytyy. Esimerkiksi kymmenen vuotta sitten leffa peruttiin ja tv-sarja julkistettiin, mutta sitten tv-sarja peruttiin pilottijakson jälkeen ja leffasta haaveilu jatkui.

Rush Hour -mies Brett Ratner kiinnitettiin ohjaajaksi kahteen kertaan. Homman peri uusimmasta Bad Boys -leffasta vastannut pari Adil El Arbi & Bilall Fallah, mutta he päättivät keskittyä Batgirl-leffaan (joka on jo jälkituotannossa). Tuoretta tietoa on se, että leffasta tulee mainosohjaaja Mark Molloyn esikoispitkä.

Rattaat pyörivät lupaavasti? Viimeaikoina on väitetty, että leffa filmataan tänä vuonna ja että esituotanto on jo käynnissä, mutta Deadline-sivuston mukaan kehittely jatkuu, eikä tuotannon aloituspäivää ole päätetty.

Eddie Murphyn on määrä palata kytäksi. Pari vuotta sitten Murphy tahtoi filmata nelosen heti Prinssille morsian 2:n jälkeen ja palata myös stand-upin pariin ennen eläköitymistä, mutta sittemmin hän on kiinnostunut muistakin projekteista.

Kyttä 4 on ollut Netflix-leffa vuodesta 2019 lähtien.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Omar Sy tähdittää Th... Nyt lävähtää suoraan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova