Tuorein sisältö

Marvelin Lokille ja Scarlet Witchille suunnitellaan tv-sarjoja

19.09.2018 klo 12.30 | Luettu: 1284 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Disney valmistautuu aloittamaan Netflixin ja kumppanit haastavan suoratoistopalvelun. Uudet Marvel-sarjat ovat itsestäänselvyys ja kulissien takaa tihkuu lisätietoja.

Variety on kuullut, että mm. Loki ja Scarlet Witch ovat saamassa omat 6-8 jakson mittaiset minisarjat. Elokuvista tuttujen näyttelijöiden kuten Tom Hiddlestonin ja Elizabeth Olsenin on määrä jatkaa rooleissa. Tähän tietoon Marvelin elokuvauniversumin pääpiru Kevin Feige on mukana: hän on Marvelin kaikkien elokuvien, muttei useimpien tv-sarjojen tuottaja. Variety on ymmärtänyt, että sarjat tehdään huomattavan isoilla budjeteilla.

Minisarjojen on määrä antaa aikaa sivuhahmoille, joten esim. Iron Manin ja Captain American seikkailut eivät jatku samassa muodossa.

Palvelu aloittaa ensi vuonna. Tiedossa on myös näytelty Star Wars -sarja, jatkoa Star Wars: The Clone Warsille, Monsterit Oy -sarja, High School Musical -sarja, piirroselokuvien Kaunotar ja kulkuri ja Miekka kivessä näytellyt versiot ja tietenkin enemmän ja vähemmän vanhaa materiaalia Disneyn arkistoista.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Puolipakolliset sunn... Klamydia kertoo tari... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova