Tuorein sisältö

Black Panther rikkoi yhden Star Wars: The Force Awakensin ennätyksistä

20.02.2018 klo 22.00 | Luettu: 2126 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Star Wars: The Force Awakens on tuottoisin elokuva Yhdysvalloissa. Se tienasi 119,1 miljoonaa dollaria ensimmäisenä perjantaina, 68,3 miljoonaa lauantaina, 60,6 miljoonaa sunnuntaina ja 40,1 miljoonaa maanantaina. Muut lukemat ovat ennätyksiä, mutta lauantain ykkönen on Jurassic World.

Tuore Marvel-hitti Black Panther on tienannut enemmän kuin kukaan osasi veikata, joten mihin lukemiin se päätyy? Leffa tienasi perjantaina 75,8 miljoonaa (kaikkien aikojen 8. paras tulos), lauantaina 65,9 miljoonaa (4. paras tulos), sunnuntaina 60,1 miljoonaa (2. paras tulos) ja maanantaina 40,2 miljoonaa (uusi ennätys).

Maanantain tulosta auttoi vapaapäivä Presidents' Day. Black Pantheriin kyllästynyt lukija kysyy, "onko tämä vääntämällä väännetty uutinen?!" No, uutisvirtaa on hidastanut vapaapäivä Presidents' Day.

Monilla sivustoilla näkyy vielä, että Black Pantherin maanantain tulos on 33,2 miljoonaa. Se on ennuste ja leffan suosiosta kertoo paljon se, että nämä tuoreetkin, faktoihin perustuvat ennusteet ovat menneet alakanttiin.

Black Pantherin lopullinen neljän päivän tulos on 242,0 miljoonaa, joten se pudottaa kolmoseksi Star Wars: The Last Jedin, joka tienasi 241,6 miljoonaa. The Force Awakensin neljän päivän tulos on 288,1 miljoonaa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jessica Jones jatkaa... Gerard Butlerin rymi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova