Tuorein sisältö

Daredevilin kaudet 4-6 on mainittu

25.09.2018 klo 17.47 | Luettu: 1246 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Daredevilin kolmas tuotantokausi saapuu Netflixiin 19. lokakuuta. Disneyn oma suoratoistopalvelu debytoi ensi vuonna, mutta se esittelee omat Marvel-sarjansa, joten Netflix saa tähän tietoon pitää nykyiset sarjat käynnissä pitkään.

Marvelin tv-puolen pomo Jeph Loeb kertoo, että Marvelilla on jo ajatuksia siitä, miltä Daredevilin kaudet 4, 5 ja 6 näyttävät. Tarkka suunnitelma tehdään kausi kerrallaan Netflixin ja show'n vetäjän kanssa. Daredevilin uusi vetäjä Erik Oleson on kiitellyt sitä, kuinka vapaasti hän sai kertoa tarinan kolmannella kaudella: hän on puhunut jopa täydestä vapaudesta. Loebin mukaan tarina tuli Marvelilta ja Olesonilla oli vapauksia sen käsittelyssä. Kolmas kausi on siinä mielessä "rennompi", että se ei alusta The Defenders -sarjaa. The Defenders saattaa jatkua myöhemmin, mutta tällä hetkellä jatkoa ei kehitellä.

Luke Cagen ja Iron Fistin toiset kaudet ovat tuoreita, joten tietoa jatkosta odotetaan yhä. Loeb kertoo Marvelin olevan valmis, jos Netflix tilaa lisää. Jessica Jonesin kolmas kausi ja The Punisherin toinen kausi ovat tulossa.

Sisäpiirijuorujen mukaan Disneyn omassa palvelussa nähdään ison budjetin minisarjoja, jotka kertovat elokuvista tutuista hahmoista kuten Lokista ja Scarlet Witchistä ja säilyttävät alkuperäiset näyttelijät.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: Adam ... Voldemortin käärme o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova