Tuorein sisältö

Voldemortin käärme on lyyli viimeisessä Ihmeotukset 2 -trailerissa

25.09.2018 klo 18.27 | Luettu: 2815 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset saapuu Suomeen 14. marraskuuta. Lopullinen traileri jatkaa synkkenevän kuvaston esittelyä ja yksi salaisuuskin paljastuu. Claudia Kimin näyttelemä "nimeämätön hahmo" on Nagini, eli se käärme, johon lordi Voldemort säilöö sielunsa palasen vuosikymmeniä myöhemmin ja joka tappaa Severus Kalkaroksen.

Grindelwaldin rikoksissa Nagini on kiertävän sirkuksen esiintyjä, joka kykenee muuttumaan käärmeeksi. Verikirouksesta johtuen hän ei lopulta kykene muuttumaan takaisin. Kim kertoo, ettei Nagini ole tässä vaiheessa puhdas roisto, vaan upea ja haavoittuvainen nainen, joka arvostaa ihmisyyttään ja tuntee jo, ettei hän kykene aina hallitsemaan voimaansa. Kim ei paljasta kaikkea, mitä Nagini voi tehdä, mutta taikasauvaa Nagini ei käytä.

Jude Lawin näyttelemä Albus Dumbledore tulee myöhemmin kohtaamaan Johnny Deppin näyttelemän pimeyden velhon Gellert Grindelwaldin merkittävässä kaksintaistelussa, mutta tässä episodissa Dumbledore sysää vastuun entiselle oppilaalleen Newt Scamanderille, jota tulkitsee yhä Eddie Redmayne.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daredevilin kaudet 4... Netflix-jännärissä j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova