Tuorein sisältö

Netflix toteuttaa Avatar: The Last Airbenderin oikeilla näyttelijöillä

18.09.2018 klo 22.40 | Luettu: 3694 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Animesta inspiroitunut amerikkalainen animaatiosarja Avatar: The Last Airbender voitti läjän palkintoja ja hurmasi monenikäiset. M. Night Shyamalanin elokuvaversio The Last Airbender on syystä useilla kaikkien aikojen huonoimpien elokuvien listoilla: Shyamalan ei tavoittanut leikkisää henkeä, eikä piitannut kerronnan rytmistä, vaan tunki mahdollisimman paljon tarinaa 100 minuuttiin.

Netflix on näyttänyt vihreää valoa näytellylle tv-sarjaversiolle. Animaation luojat Michael DiMartino ja Bryan Konietzko palaavat vetäjiksi ja ryhtyvät innolla syventämään maailmaa, hahmoja, tarinaa ja toimintaa. He painottavat, että hahmot ovat etnisesti monimuotoisia kuten animaatiossa: Shyamalania kritisoitiin jo etukäteen tämän muuttamisesta. Tuotanto alkaa ensi vuonna.

Sarja kertoo veden, maan, tulen ja ilman kansoista, joiden keskuudesta löytyy yksilöitä, jotka kykenevät hallitsemaan oman porukan elementtiä. Ainoastaan uudelleensyntyvä avatar kykenee taivuttamaan tahtoonsa kaikki elementit. Sarja alkaa, kun nykyinen avatar Aang vapautuu jään sisältä tilanteeseen, jossa tulikansa kenkkuilee.

Airbenderin pääkirjoittajana toiminut Aaron Ehasz on lähtenyt eri teille, mutta päätynyt samoille kulmille: hänen uusi sarjansa Lohikäärmeprinssi alkoi Netflixissä viime perjantaina.

Lähde: Deadline
Arvostelu: The Last Airbender
Arvostelu: Lohikäärmeprinssi

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 50 miljoonaa levyä m... Sylvester Stallone h... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova