Tuorein sisältö

Spider-Ham eli Hämähäkkikinkkumies saadaan vihdoin kankaille!

02.10.2018 klo 21.16 | Luettu: 1249 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tänä perjantaina debytoivan Venomin on tarkoitus aloittaa Spider-Man-universumi, jossa sivuhahmot mellastavat, mutta Spider-Manista ei näy jälkeäkään ainakaan aluksi. Joulukuussa teattereihin saapuva animaatio Spider-Man: Into the Spider-Verse ei (luultavasti) sijoitu samaan jatkumoon, mutta se tavallaan vastaa, minne kaikki Marvelin Spider-Man-kloonit ovat kadonneet: heillä on kimppakivaa vaihtoehtoisissa todellisuuksissa.

Viis Peter Parkerista, Miles Moralesista, Gwen Stacysta ja muista: uusi traileri esittelee Peter Porkerin eli hämmästyttävän Spider-Hamin!

Peter syntyi hämähäkkinä ja päätyi majailemaan May Porkerin kellariin. May on hieman tärähtänyt tiedenainen, joka maailman ensimmäisen atomienergialla toimivan hiustenkuivaajan keksittyään altistui säteilylle ja sekavassa mielentilassa puraisi Peteriä. May on possu, joten Peteristäkin tuli sellainen, mutta Peter onneksi myös säilytti kaikki hämähäkkien voimat.

Spider-Ham on seikkaillut omissa sarjakuvissaan ja kohdannut muut Spider-Manit aiemminkin juuri tällaisissa ulottuvuuksien välisissä tarinoissa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jenkkimetallistin 15... Madonna paljastaa ka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova