Tuorein sisältö

Sabrina, teininoita palaa rajumpana Netflixin kauhukomediassa: traileri

03.10.2018 klo 19.45 | Luettu: 4325 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

16-vuotias Sabrina Spellman on puoliksi noita ja puoliksi kuolevainen. On aika valita näistä maailmoista toinen, mutta maagisten tätiensa luona majaileva nuori kapinallinen ei välttämättä siihen suostu: on poikaystäväkin ja kaikkea. Pimeyden voimat vaanivat Greendalen kylässä ja Sabrinan itsensä sisällä, ja niin noidat kuin pulliaisetkin ovat vaarassa.

26. päivä tätä kuuta alkava Netflix-sarja Sabrina: Pimeällä puolella (Chilling Adventures of Sabrina) perustuu Archie Comics -sarjakuviin, joiden pohjalta on tehty myös kevyempi tilannekomediasarja Sabrina, teininoita ja tuore hittisarja Riverdale. Uusi kauhukomedia-Sabrina seikkailee ainakin teoriassa samassa jatkumossa kuin Riverdalen tyypit, mutta sarjojen välinen yhteys ei ole niin vahva, kuin alunperin suunniteltiin; Riverdalen ensiesitys on The CW -kanavalla, kun Sabrinasta taas tuli aito Netflixin alkuperäissarja.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eeppisten fantasiasa... Suosikkinäyttelijä r... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

03.10.2018 klo 20.14 1 tykkää tästä

Vanha Sabrina oli parempi tän perusteella.
lainaa
wivnvsdofcnaio

03.10.2018 klo 23.19 1 tykkää tästä

on ainakin oppikirjatraileri. alkuun hiljaisuus sitten korni musa sitten slideilla korneja teksteja ja sitten dramaattista hiljaisuutta ja polloa halinaa vuorotellen. ja yksi vitsi. tekeeks naa kaikki trailerit sama tyyppi
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova