Jann Wilde & The Neon Comets - kuuntele uudet viisut

30.05.2008 klo 09.27 | Luettu: 2115 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vime vuoden euroviisukarsinnoistakin tuttu Jann Wilde aloittaa toisen albuminsa äänitykset uuden The Neon Comets -bändinsä kanssa. Levyn tuottajana toimii Jukka "Mefisto" Miettinen. Valmista materiaalia luvataan kuultavaksi jo elokuun alussa, ja kaupoista Neon City Rockers"-pitkösoitto löytyy 27.08.2008.

- Jann Wilde & Rose Avenuen telakoitumisen jälkeen vedettiin isolla kädellä kaapit auki ja rumpali Tender Rexxin kanssa laitettiin yksinkertaisesti bändi kasaan lehti-ilmoituksilla. Vastauksia tulikin Japanista asti, mutta lopulta jäsenet löytyivätkin täältä mustamakkaralandiasta. The Neon Comets on taitava bändi ja heidän kanssaan on ilo esiintyä ja levyttää. Biisintekijänä on hienoa seurata miten ideat sinkoilevat ja sovittaminen on täysin yhteisillä harteilla, väittää Jann Wilde.


- Meidän musiikissa on edelleen tärkeintä se, että siinä säilyy se ennakkoluulottomuus ja pilke silmäkulmassa. Emme tietoisesti pyri olemaan mikään vaihtoehto tai rockin pelastaja. Pelastakoot ne rockin, jotka siihen kangistuvat.


Ennen uuden albumin julkaisua Jann Wilde yhtyeineen tarjoaa ilmaisena nettilatauksena Polaroid ja Glamtronik -nimiset biisit, joita ei tulevalla levyllä kuulla. Kappaleet ovat kuunneltavissa yhtyeen MySpace-sivuilta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jussi Lampi johtaa l... Aerosmithin Steven T... >

Keskustelut (1 viestiä)

Matti

01.06.2008 klo 18.41

Selvästi kovempaa kuin aikaisempi! Kehitystä paljon, mutta varmasti uudet tyypitkin tuo taitoa ja osaamista! Jos ilmaiseksi jaetaan noin meneviä lauluja niin miltä ne levyn biisit sitten mahtaa olla? Kyllä kuulee seiskytluvut niin selvästi ja se on mageeta!

Kirjoita kommentti

91518

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova