Tuorein sisältö

Marvel-sarjojen kaksoismurha: Netflix lopetti myös Luke Cagen

20.10.2018 klo 12.02 | Luettu: 2228 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Iron Fist ja tuoreen tiedon mukaan myös Luke Cage jäävät ilman kolmatta tuotantokautta. Netflixin muutkin Marvel-sarjat saattavat olla vaarassa, sillä sisäpiirijuorujen mukaan osapuolten välillä on isoja erimielisyyksiä sarjojen suunnasta.

Luke Cagen kolmatta kautta pidettiin lähes varmana. Käsikirjoituksia on työstetty puoli vuotta ja keskeisten näyttelijöiden sopimukset huomioivat jatkon. Sisäpiiriläisten mukaan jännitteet ovat kasvaneet kuukausia ja homma hajosi käsiin tällä viikolla, kun Netflixin ja Marvelin pomot silmäilivät uusia käsikirjoituksia.

Netflix on aiemmin väittänyt olevansa tyytyväinen katsojamääriin. Sarjat ovat kuitenkin kalliita tehdä ja Netflix-käyttäjien suosiosta kisaa yhä suurempi määrä alkuperäissarjoja.

Jessica Jones ja The Punisher palaavat varmasti. Daredevil on juuri saanut kolmannen kauden, mutta neljännen kauden kohtalo on avoinna.

Sarjat saattavat teoriassa palata Disneyn tulevassa suoratoistopalvelussa. Kun Iron Fistin ja Luke Cagen sarjakuvat lopetettiin kannattamattomina, he liittoutuivat yhteisessä lehdessä, joten vastaava tv-sarja ei olisi hulluin idea.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Britney Spearsin suu... Tänään tv:ssä: Tom C... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova