Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Tom Cruisen silmä ja Gandalfin sielu vaarassa

20.10.2018 klo 19.00 | Luettu: 1478 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Mission: Impossible II

Vain Nelosella.

Toista kertaa peräkkäin tarina tilttailee, koska kaikki rakentuu jälleen ohjaajan - nyt John Woon - kehittelemien toimintakohtausten ympärille. Hänen oli rajusti typistettävä korkean ikärajan ja yli kolmen tunnin leffaa, jonka hän alunperin kokoon parsi.

Koska rönsyilevä, miehistön jäseniä vaihtava tuotanto venyi yliajalle, supertähti Dougray Scottista ei tullut Wolverinea, vaan rooli meni tuntemattomalle pummille Hugh Jackmanille. Jos teatterisnobi Ian McKellen olisi hyväksynyt tarjouksen sivuroolista, joka meni lopulta Anthony Hopkinsille, hänestä ei olisi tullut Magnetoa eikä Gandalfia. Hänelle tarjottiin noita rooleja välittömästi sen jälkeen, kun hän oli kieltäytynyt Mission II:sta, jonka ns. käsikirjoitusta hän ei saanut lukea.

Ihan sama - mites stuntit? Tom Cruise valehteli vakuutusyhtiölle, että ne ovat sijaisten töitä, vaikka hän teki lähes kaiken itse. Kun Cruise mm. kiipeili kallioilla ja mopoili liekkeihin ilman suojavarusteita, Wootakin pelotti ja hän koetti suositella stunttimiehiä. Eräässä tappelussa täydellä voimalla liikuteltava veitsi pysähtyy niin lähelle Cruisen silmää, että silmäripset ovat katketa. Cruise tahtoi tempusta äärimmäisen todentuntuisen ja "huijausta" on vain se, että veitsi on kiinni kaapelissa, joka ei salli - niinku - murhaa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvel-sarjojen kaks... Jos pidit Escape Roo... >

Keskustelut (1 viestiä)

TheAvenger

Rekisteröitynyt 14.10.2008

20.10.2018 klo 19.13 1 tykkää tästä

Leffahan on melkoista roskaa, mutta juuri sen vuoksi oikein viihdyttävää katseltavaa :D. Suosittelen kaljan ja popkornien kera nautittavaksi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova