Tuorein sisältö

Star Trek -huumoria tulossa Rick and Mortyn kirjoittajalta

25.10.2018 klo 21.57 | Luettu: 2155 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Star Trek: Discovery on CBS All Access -palvelun lippulaivasarja ja CBS kehittelee myös kapteeni Jean-Luc Picardin paluuta ja muuta. Uudet sarjat kokeilevat eri asioita, jotteivät ne astu toistensa varpaille. Paras esimerkki tästä on vihreää valoa juuri saanut Star Trek: Lower Decks, joka on animoitu komediasarja. Kaksi kautta on tilattu.

Lower Decks kertoo, mitä tapahtuu komentosillan alapuolella Tähtiliiton vähiten tärkeällä aluksella. Päävastuussa on Mike McMahan, joka on yksi Rick and Mortyn kirjoittajista. Tuottaja Alex Kurtzman kertoo McMahanin voittaneen tiimin puolelleen yhdellä lauseella: McMahan tahtoo tehdä sarjan ihmisistä, jotka asentavat keltaisen patruunan ruokasyntetisaattoriin, jotta banaani voi tulla ulos toisesta päästä.

McMahan on kovan luokan trekkie, joka on nimennyt poikansa Saganiksi ja kissansa Rikeriksi. Hän vannoo, että Lower Decks on lajityypistä huolimatta aito Star Trek -sarja, eikä loppuratkaisu tule olemaan se, että kaikki oli vain simulaatiota. McMahan osallistuu myös lyhyitä tarinoita kertovan Star Trek: Short Treks -sarjan kirjoittamiseen.

Uutiskuva on 70-luvun animaatiosarjasta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tätä me haluamme lis... Tämä leffarooli sai ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova