Tuorein sisältö

Psykedeelinen Rick and Morty -animesarja & Solar Opposites trailereissa

22.07.2023 klo 14.45 | Luettu: 635 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Rick and Morty ja Solar Opposites -sarjoja yhdistää se, että Justin Roiland on molempien toinen luoja ja keskeinen ääninäyttelijä. Roiland sai potkut molemmista. Rick and Morty: The Anime on tuleva "puolivirallinen" animaatiosarja, josta vastaa eri tiimi, joten sitä ja Solar Opposites -sarjan 4. kautta yhdistää ainakin Roilandin puute.

Rick and Mortyn alkuvaiheessa kausien väliin jäi pitkiä aikoja. Adult Swim -kanava piti liekkiä yllä mm. stop-motion- ja animepätkillä. Pätkät Rick and Morty vs. Genocider ja Summer Meets God (Rick Meets Evil) ohjannut ja kirjoittanut Takashi Sano on vastuussa uudesta sarjasta, joka alkaa tänä vuonna 10 jakson voimin.

Videon jälkimmäisellä puoliskolla Sano lausuu projektista sanasen. Hän pyrkii esittämään Rick and Mortyn parhaat puolet japanilaisten linssien läpi.


Solar Opposites aloittaa 4. kauden elokuussa. Kuten jo ensimmäinen mainos paljasti, sarja ei yritäkään väittää, että Korvon uusi ääni Dan Stevens kuulostaa Roilandilta. Tällä viikolla on kerrottu, että Rick and Morty yrittää löytää Roilandin hahmoille Roilandilta kuulostavat äänet, mikä on haaste, sillä Roiland on sekä Rick että Morty.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Erika Vikmanilta tär... Videoita & jatkopäät... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova