Tuorein sisältö

Game of Thronesin esiosa palkkasi myös miespäähenkilön

31.10.2018 klo 22.30 | Luettu: 1485 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Game of Thronesin nimeämätön esiosasarja ottaa askeleita. Eilisen uutisen mukaan Naomi Watts näyttelee "karismaattista seurapiiridaamia, jolla on synkkä salaisuus" ja nyt mukaan on kiinnitetty Josh Whitehouse. Whitehousen hahmosta ei jaeta yksityiskohtia, mutta molempia hahmoja on kuvailtu päähenkilöiksi.

Whitehouse on nouseva brittinäyttelijä, joka esiintyy tv-sarjassa Poldark. Hän on saanut purkkiin mm. Valley Girl -komedian musikaaliversion, jossa hän näyttelee Nicolas Cagen entistä hahmoa Randya.

Kingsman-kirjoittaja Jane Goldman vetää esiosaa, joka sijoittuu tuhannen vuoden päähän menneisyyteen ja lupaa kääntää nurin olettamat Westeros-mantereen historiasta, kuten valkoisista kävelijöistä ja legendaarisista suvuista. Tuottajana häärivä George R.R. Martin on takuu siitä, ettei sarja houri aivan omiaan. Martinin mukaan sarjan nimeksi pitäisi ottaa Pitkä yö (The Long Night), koska se kertoo olennaisen.

Game of Thrones päättyy keväällä. Vanhan väittämän mukaan esiosa alkaa aikaisintaan vuoden kuluttua siitä ja vuosipa alkaa vaikuttaa mahdolliselta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kiinnostaako uusi Sl... Discoveryn kanavien ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova