Tuorein sisältö

Eddie Murphyn Prinssille morsian 2 ja Petteri Kaniini 2 siirtyvät keväälle

21.11.2020 klo 15.40 | Luettu: 1629 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Coming 2 America on myöhäinen jatko-osa Eddie Murphyn klassikkokomedialle Coming to America eli Prinssille morsian. Leffan oli tarkoitus saapua teattereihin jouluksi. Kun Amazon osti sen, sisäpiirilähteet uskoivat, että leffa saapuu Amazon Primeen jouluksi, mutta Amazon on nyt asettanut ensi-iltapäivän: 5. maaliskuuta 2021.

Kuten alkuperäinen nimi velvoittaa, Murphyn näyttelemä afrikkalainen prinssi palaa Yhdysvaltoihin: tällä kertaa löytääkseen poikansa, josta hän vasta kuuli. Mukana ovat yhä mm. siipimies Arsenio Hall, kuningas James Earl Jones ja "morsian" Shari Headley.

Lähde: Slashfilm

Mainitaan samalla hengenvedolla, että vuodenvaihde on yhtä puoliksi animoitua perhe-elokuvaa köyhempi. Useita kertoja siirtynyt Petteri Kaniini: Kani karkuteillä (Peter Rabbit 2: The Runaway) saapuu teattereihin vasta huhtikuun alussa eli pääsiäisenä 2021.

Leffa on täten lykkääntynyt yhteensä vuodella: alkuperäisissä julisteissa lukee, että Petteriä ei parane nimitellä pääsiäispupuksi. Beatrix Potterin kirjoihin löyhästi perustuvat leffat kertovat "ihan tavallisesta" puhuvasta jäniksestä, joka aiheuttaa hämminkiä eritoten maajussille.

Lähde: Slashfilm


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Disney kehittelee uu... Netflix-vuosi 2021 a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova