Tuorein sisältö

Altered Carbon, Pacific Rim ja muut villit aiheet jatkuvat animena Netflixissä

08.11.2018 klo 17.46 | Luettu: 902 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix laajentaa animesarjojen valikoimaansa. "Animella" tarkoitetaan tässä yhteydessä japanilaista tyyliä: monet tekijät ja studiot ovat japanilaisia, mutta eivät kaikki.

Pacific Rim -elokuviin perustuvassa sarjassa kahden pilotin kontrolloimat jaeger-robotit jatkavat kaiju-hirviöiden mätkimistä. Idealistinen teinipoika ja hänen naiivi pikkusiskonsa ottavat hylätyn robotin komentoonsa vihamielisessä miljöössä, jossa he koettavat löytää vanhempansa. Vetovastuussa ovat Craig Kyle ja Greg Johnson, jotka ovat työskennelleet monien Marvel-aiheisten sarjojen ja elokuvien parissa.

Netflixin näytelty sci-fisarja Altered Carbon - Muuntohiili jatkuu toiselle kaudelle. Lisäksi kehitteillä on samaan maailmaan sijoittuva animesarja, joka tutkii eri näkökulmasta mytologiaa, jossa ihmiset ovat likimain kuolemattomia, koska varmuuskopioitu mieli voidaan siirtää eteenpäin. Animea työstää mm. kirjoittaja Dai Sato (Cowboy Bebop, Samurai Champloo).

Manga Cagaster of an Insect Cage kehittyy animeksi. Mystinen tauti tekee ihmisistä murhanhimoisia hyönteisiä maailmanlopun jälkeisissä tunnelmissa ja nuori pariskunta yrittää pärjäillä. Koichi Chigira (Last Exile, Full Metal Panic!) ohjaa.

Yasuke perustuu tositarinaan afrikkalaisesta samuraista, mutta sisältää mechoja ja magiaa. Eläköityneen ja isännättömän miekkamiehen on palattava tositoimiin, koska pahojen voimien vainoama lapsi kaipaa suojelua. Sarjan luoja ja ohjaaja on LeSean Thomas (Black Dynamite).

Trese perustuu filippiiniläiseen sarjakuvaan. Filippiiniläisten kansantarujen olennot asuvat ihmisten keskuudessa ja myös vaarallisimmat rikolliset ovat yliluonnollisia petoja. Etsivä Alexandra Trese koettaa selvittää tapaukset.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Breaking Bad -elokuv... Netflixin adoptoima ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova