Tuorein sisältö

Pullukkatytär tunkee Jennifer Anistonin kauneuskisoihin Netflix-komediassa: traileri

20.11.2018 klo 23.55 | Luettu: 1253 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Komedia Dumplin' saapuu Netflixiin 7. joulukuuta. Jennifer Anistonin näyttelemä teksasilainen kauneuskuningatar käyttää tyttärestään lempinimeä Dumplin', jonka voi suomentaa myös kokkareeksi tai mykyksi, joten toivon mukaan allekirjoittanutta ei syytetä töykeästä sanavalinnasta tällä kertaa. Nämä ovat arkoja asioita. Vähän aikaa sitten alkanut Netflix-sarja Insatiable koetti saada kansan innostumaan, kun laihtunut pullukka käytti kasvaneen arvovaltansa kostoon - mutta jotenkin siinä kävikin niin, ettei laiha näyttelijä voimaannuttanut ketään ja monet vaativat sarjan lopettamista.

Danielle Macdonald näyttelee nimihenkilöä. Hän on kyllästynyt kuvioihin, joiden ympärillä äidin elämä pysyvästi pyörii, joten hän päättää liittyä missikisoihin protestiksi. Traileri tekee hyvää psykologista työtä selventäessään, että vaikka itsetietoinen ja sarkastinen veto voi olla rohkeutta, itsetunnon rakennusaineiksi on hyvä saada vähän puhdasta positiivisuuttakin.

Macdonald nähdään joulukuussa myös Sandra Bullockin tähdittämässä kauhuelokuvassa Bird Boxissa, jonka niinikään julkaisee Netflix. Hän sai viime vuonna huomiota elokuvalla Patti Cake$.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Robert Rodriguezin T... Glenn Danzigin Elvis... >

Keskustelut (1 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

21.11.2018 klo 08.37

Tom Cruise on keskimittainen, sopusuhtainen ja juuri sopivasti homo. Tämä muistetaan Peltonen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova