Tuorein sisältö

Ei ja kertakaikkiaan ei: 25-vuotias klassikko Frendit ei jatku

16.09.2019 klo 13.56 | Luettu: 932 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Frendit (Friends) juhlii 25-vuotissynttäreitä sunnuntaina 22. syyskuuta. Sarja on yhä ajankohtainen: uusintaoikeudet ovat olleet menestystarina Netflixille, joten siitä on riittänyt puhetta, mitä oikeuksien menetys tarkoittaa. Sarja ei välttämättä poistu Netflixistä kaikilla markkinoilla, mutta Yhdysvalloissa sarja siirtyy HBO Maxiin ensi vuonna.

Onko jatkoa tulossa? "Ei" ja "enpä usko" ovat yleisimpiä vastauksia, mutta toivo nostaa aina joskus päätään. Tänä vuonna (ainakin) Jennifer Aniston ja Courteney Cox ovat haaveilleet jatkosta. Moni muu vanha sarja on palannut viime vuosina.

Mutta kun ei: jatkoa ei ole tulossa. "Emme tee show'ta jälleentapaamisesta, emmekä aloita show'ta alusta", vakuuttaa sarjan toinen luoja Marta Kauffman. Kauffmanin mukaan sarja kertoo elämänvaiheesta, jossa ystävät ovat kuin perhettä ja varsinaisen perheen perustaminen on eri asia. Uusi versio ei ylittäisi aiempia saavutuksia.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Machine Headin debyy... Myös ruotsalaiset in... >

Keskustelut (2 viestiä)

qwertypro

16.09.2019 klo 14.20 1 tykkää tästä

Luojan kiitos.
lainaa
fjkfgj

16.09.2019 klo 17.22 1 tykkää tästä

voisivat tehda yhden leffa jos yks on narkkari yks on joutunut linnaan vaarin perustein valvontanauhan perusteel yks on loukkaantunut vakavasti auto onnettomuudessa yks on kriisissaan vetanyt megakilot botoksia yks on menestynyt superdiiva ja yks on vaan tatiintynyt kyl sita pari roskispaloa tuntia katsois
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova