Tuorein sisältö

Karu totuus: Guillermo del Torolla tosiaan oli parikymmentä projektia

27.11.2018 klo 13.56 | Luettu: 1426 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hellboy II:n ja Pacific Rimin väliin jäi viisi vuotta. Se ei ole poikkeuksellisen pitkä tauko ohjaajalle, mutta tilannetta kärjisti se, että Guillermo del Toro oli jatkuvasti uutisissa uusien keikkojen johdosta, vaikkei mitään tapahtunut.

Del Toro kertoo Twitterissä, mitä hän on käytännössä tehnyt. Hän on listannut kuvaamatta jääneet projektit, joille hän on laatinut täysin valmiin käsikirjoituksen yksin tai toisen kirjoittajan kanssa. Hän painottaa, ettei tämä ole mikään "toivelista": kuhunkin hommaan meni kuukausia tai vuosia, ja hän arvioi, että hän on tehnyt 10 vuotta turhaa työtä.

Pöytälaatikkoon on päätynyt The Witches, Justice League Dark, Beauty and the Beast, At the Mountains of Madness, Fantastic Voyage, The Count of Monte Cristo, Mephisto's Bridge, Pacific Rim 2 (hyvin erilainen versio kuin valmistunut elokuva), Superstitious, Nightmare Alley, Haunted Mansion, The Buried Giant, The Coffin, Drood, List of 7, The Hulk -tv-sarjan pilottijakso, Wind in the Willows ja "pari muuta" projektia.

Kaikki uutisoidut tapaukset eivät löydy listalta, sillä monessa tapauksessa suunnitelma kuoli ennen käsikirjoitusta.

The Shape of Water toi miehelle vuoden parhaan elokuvan Oscarin ja ohjaus-Oscarin, joten tällä hetkellä fanin tulee sääliä vain puolityhjää hyllyä kaapissaan. Yksi del Toron ikuisuusprojekteista on Pinokkiosta kertova stop-motion-animaatio ja se sai viimein vihreää valoa Netflixin toimesta.

Del Toro kertoo, että myös fantasiaromaaniin perustuva The Buried Giant, film noir -jännärin uusi versio Nightmare Alley ja ihmisruumiiseen sijoittuvan sci-fin uusi versio Fantastic Voyage saattavat yhä edetä.

Lähde: Twitter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sarjasuosikki Rillit... Artemis Fowl on uusi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova