Tuorein sisältö

Metallijate rähisee Ep-levyn voimin vielä ennen joulua

30.11.2018 klo 11.18 | Luettu: 1159 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallijate on haminalaissyntyinen vuonna 2018 perustettu kuolometeliyhtye, jonka juuret juontavat Kaunis Kuolematon -yhtyeen suuntaan.

14.12. ilmestyvälle EP-mittaiselle ensijulkaisulle osansa antoivat myös taustalauluissa Anger Cellistä ja Neferionista tuttu Maija Saari sekä bassossa mm. Mörbid Vomitissa ja Red Moon Architectissa soittava Pyry Hanski.

"Ei ole olemassa katsetta, mikä pystyisi kaiken kirjoitetun ymmärtämään. Ei ole olemassa muutakaan aistia, mikä pystyisi kaiken sävelletyn täysin kuulemaan. Mutta on ihmisellä keho ja sydän, mitkä pystyvät kaiken kirjoitetun ja kuulemansa syviin sielunmaisemiin kirjoittamaan sekä vastaanottajan omalla tavalla syvälle sisuksiin maalaamaan. Tämä on perusta, minkä päälle Metallijate on rakennettu ja aidon koetun elämän pienistä palasista koottu. Ei täydellinen, mutta rehellinen. Ei myöskään mikään tähdenlento tai nurkkaan heitettävä sivuprojekti, vaan sanavarastoltaan suorapuheinen ja musiikillisesti täysin vapaa ilman minkäänlaisia rajoitteita", toteaa yhtyeen laulaja Mikko Heikkilä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Apulannan Elämänpelk... Viikatteen vuosikymm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova