Tuorein sisältö

Viikatteen vuosikymmen sitten julkaistu albumi on juhlakeikan arvoinen

30.11.2018 klo 11.28 | Luettu: 1357 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viikatteen menestyslevy Kuu kaakon yllä täyttää 10 vuotta - ei ihan suotta. Viikate juhlistaa levyä Helsingin Tavastialla lauantaina 18.5.2019. Keikalla levy soitetaaan alusta loppuun - lisäksi luvassa on erikoisnumeroita ja -vieraita.

"Tämähän ei ole ensimmäinen kerta, kun juhlimme äänitteen tasavuosia. 2008 soitimme ensi-ep:mme Vaiennut soitto kokonaisuudessaan Tampereen Pyhäjärvellä. Nyt hien jo laskeuduttua on viihdyttävää hypätä jälleen synttärihumuun. Kuu kaakon yllä jos mikä, on hyvä syy repiä shakettia niskaan ja polkaista Tavastialle".

Kuu kaakon yllä julkaistiin 4.9.2009. Se nousi ilmestyessään Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja viihtyi listalla yhteensä kaksikymmentäviisi viikkoa. Levy on ylittänyt kultalevyrajan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Kato minkä teki! V juhlistaa Kuu kaakon yllä -menestyslättyään lauantaina 18.5.2019. Tavastialla soittamalla mollin täyteisen erikoiskeikan, joka sisältää juhlakalun kappaleet päästä varpaisiin. Lisäksi luvassa on erikoisnumeroita sekä -vieraita. Valvontakameran kuvista tunnistettu solisti K kertoo kuulustelijoille seuraavaa: ”Tämähän ei ole ensimmäinen kerta, kun juhlimme äänitteen tasavuosia. 2008 soitimme ensi-ep:mme Vaiennut soitto kokonaisuudessaan Tampereen Pyhäjärvellä. Nyt hien jo laskeuduttua on viihdyttävää hypätä jälleen synttärihumuun. Kuu kaakon yllä jos mikä, on hyvä syy repiä shakettia niskaan ja polkaista Tavastialle.” Kuu kaakon yllä ilmestyi 4.9.2009 ja on Viikatteen kahdeksas studioalbumi. Se nousi ilmestyessään Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja hillui tonteilla yhteensä kaksikymmentäviisi viikkoa. Kuu kaakon yllä on ylittänyt myös kultalevyrajan. Liput Tavastian juhlahumuun tulevat myyntiin maanantaina 3.12 klo 10 Tiketissä. ???????? @viikateofficial @longplaymusic @spinefarmrecords @radiorocksuomi @tavastiaklubi @tiketti.fi

Henkilön Viikate Official (@viikateofficial) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallijate rähisee ... Marvel-sarjoja putoa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova