Tuorein sisältö

Marvel-sarjoja putoaa kuin kärpäsiä: Netflix lopetti Daredevilin

30.11.2018 klo 13.46 | Luettu: 2526 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix lopetti Iron Fistin ja Luke Cagen aiemmin syksyllä ja nyt kenkää on saanut Daredevil. Daredevil oli yleisen käsityksen mukaan Netflixin Marvel-sarjoista suosituin, joten on turvallista veikata, että myös Jessica Jones ja The Punisher päättyvät seuraavien kausien jälkeen, vaikkei asiasta virallisesti puhuta.

Netflixin lausunnossa sanaillaan, että sarja on päättynyt Netflixissä, mutta kolme olemassaolevaa kautta pysyvät ohjelmistossa vielä vuosia, kun taas Daredevil itse jatkaa tulevissa Marvel-projekteissa.

Lausunnosta päätellen Daredevil on vapaa palaamaan Disneyn tulevassa suoratoistopalvelussa. Marvel tahtoi jatkaa näiden sarjojen tekemistä, joten iso kysymys on se, onko Disney valmis pelastamaan vanhoja sarjoja, kuten Netflix on usein tehnyt, vai tahtooko Disney+ aloittaa yksinoikeussisällön luomisen puhtaalta pöydältä.

Sisäpiirilähteiden mukaan Marvelin ja Netflixin sukset menivät ristiin jo käsikirjoitustasolla, eikä Netflix näe näiden kalliiden sarjojen tuottamista järkevänä enää, kun suosiokin on laskenut. Sopimus tehtiin, kun jokaisen yksittäisen sarjan merkitys oli Netflixille suurempi, eikä Netflix omista näitä nimenomaisia sarjoja.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viikatteen vuosikymm... Ville Valon ja Agent... >

Keskustelut (3 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.11.2018 klo 15.49 1 tykkää tästä

Höh.
Koskahan tämä Disney+ mahtaa saapua Suomeen ja mihin hintaan...
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.11.2018 klo 16.41

Euroopasta en tiedä, mutta Jenkkilässä se on Netflixiä halvempi ainakin alussa.
lainaa
make

30.11.2018 klo 17.42

Tässä taas tuli yksi syy lopettaa koko Netflixin tilaus. Tarjonta on nykyään aika köyhää ja kaikki uudet sarjat poikkeuksetta täyttä paskaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova