Tuorein sisältö

No tämäpä oli nopeaa: Haamujengi 3 -härnäke on julkaistu

16.01.2019 klo 19.14 | Luettu: 2766 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Totta puhuen Haamujengi 3:sta on puhuttu kymmeniä vuosia. Huhut ovat olleet hiljaisempia flopanneen naisten Haamujengin jälkeen, joten juuri nyt kehitys vaikuttaa rivakalta: Haamujengi 3 virallistettiin äsken ja nyt sillä on jo "ensimmäinen trailerikin", eli ennen kuvausten alkua tehty härnäke.

Ensi-ilta on kesällä 2020. Alkuperäisen ohjaajan poika ja nelinkertainen Oscar-ehdokas Jason Reitman ohjaa. Hän vieraili lapsena kuvauksissa ja hänellä oli pieni rooli kakkososassa. Hän on kertonut Entertainment Weeklylle, että hän rakastaa kaikkea alkuperäisessä elokuvassa. Hän pelkäsi, että hänen sänkynsä alla on hirviökoira, ennen kuin muut olivat päässeet sen näkemään.

Reitman vahvistaa, että leffa on jatkoa 80-luvun elokuville ja että naisten Haamujengi on unohdettu. Hän ei vahvista, palaavatko alkuperäiset näyttelijät rooleihinsa, mutta hän lupaa näiden mysteerien avautuvan rytmikkäästi.

Huhun mukaan uudet päähenkilöt ovat teinejä: on kaksi poikaa ja kaksi tyttöä. Kehitteillä on myös animoitu Haamujengi, joka valmistuu tämän elokuvan jälkeen.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones -put... Arman ja Suomen riko... >

Keskustelut (1 viestiä)

KummistusPlasteri

17.01.2019 klo 11.09 1 tykkää tästä

Harmi kun Egon kerkesi jo kupsahtamaan. :(
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova