Tuorein sisältö

Christopher Nolanin ja Haamujengin paluut on ajastettu

26.01.2019 klo 22.22 | Luettu: 2496 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Warner Bros. kertoo, että Christopher Nolanin seuraava ohjaus valmistuu 17. heinäkuuta 2020. Kyseessä on jälleen ison mittakaavan elokuva, joka pääsee IMAX-teattereihin. Yksityiskohtia tuttuun tapaan pantataan tässä vaiheessa, mikä lienee parasta Nolanin ollessa harvinainen ohjaaja, jonka nimellä voidaan luotettavasti myydä erikoisiakin ideoita. Nolanilla ei ole vastaavaa läjää julkisesti tiedossa olevia keskeneräisiä projekteja kuin mm. Ridley Scottilla ja Steven
Spielbergillä, mutta ehkä hän palaa jonakin päivänä Lentäjän vuoksi hylkäämänsä Howard Hughes -elokuvan pariin.

Lähde: Deadline

Kesälle 2020 jo aiemmin luvattu Haamujengi 3 valmistuu viikkoa ennen Nolanin leffaa: 10. heinäkuuta. Alkuperäisen ohjaajan poika ja nelinkertainen Oscar-ehdokas Jason Reitman aloittaa kuvaukset tänä kesänä ja hän etsii parhaillaan uusia nuoria näyttelijöitä. Olisi ihme, jos yksikään vanha näyttelijä ei palaisi, sillä se on virallista, että vuoden 2016 leffa on unohdettu, mutta 80-luvun elokuvia ei.

Leffan tuottava Sony on vahvistanut senkin, että 31. heinäkuuta 2020 valmistuva nimeämätön Spider-Man-elokuva on Jared Leton näyttelemästä "elävästä vampyyrista" kertova Morbius.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones -put... John Cena pääsi Netf... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova