Tuorein sisältö

Naisten Fast & Furious starttasi moottorin

26.01.2019 klo 00.30 | Luettu: 2255 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vin Diesel kehuskelee Instagramissa, että studiolle on nyt esitetty juonikuvaus naisten vetämästä Fast & Furious -elokuvasta, jonka hän ideoi vuonna 2017, ja että niin kivaa oli, että emännän naamastakin sen näkee. Onnellinen emäntä on sarjan parissa 10 vuotta työskennellyt tuottaja Samantha Vincent.

Diesel myös toivottaa Nicole Perlmanin (Guardians of the Galaxy), Lindsey Beerin (Sierra Burgess on luuseri) ja Geneva Robertson-Dworetin (Tomb Raider) tervetulleiksi Fast-perheeseen. He ovat kirjoittajia, joten oletettavasti leffan kehittely lähtee nyt "vimmaiseen vauhtiin" ja naiset pätevät kameran takanakin. Michelle Rodriguezin näyttelemä Letty ja Jordana Brewsterin tulkitsema Mia lienevät todennäköisimpiä päähenkilöitä, mutta kukaan ei ole esiintynyt kaikissa osissa.

Diesel mainitsee, että pääsarjalle on kehitteillä kaikkiaan kolme sivupolkua. Se väittämä on siis muuttunut merkityksettömäksi, että tiedossa on "enää 2" Fast & Furiousia. Elokuussa valmistuu Dieselin kanssa riitautuneen Dwayne Johnsonin ja Jason Stathamin tähdittämä Hopsansaa (Hobbs and Shaw) ja sekin on bonus. Pääsarjan yhdeksäs osa valmistuu 2020 ja kymmenes osa 2021.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jeremy Clarksonin po... Sharon Osbourne suun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova