Tuorein sisältö

Jep, Tom Cruise on liian lyhyt - Jack Reacher saa uuden tilaisuuden

16.11.2018 klo 20.45 | Luettu: 2728 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kirjailija Lee Childin toimintasankari Jack Reacher on kaksimetrinen muskelisonni, jolla on lautasen kokoiset kädet, joten elokuvissa häntä on luonnollisesti näytellyt Tom Cruise, jonka pää vieläpä photoshopattiin keijumaiseksi eli noin 40% liian suureksi ensimmäisessä julisteessa.

Child on aiemmin puolustanut Cruisea toteamalla, että Cruise edustaa kaikkea mitä Reacherkin, mutta eri tavalla. Cruise kieltämättä on Hollywoodin hulluin stunttimies, mutta nyt Childinkin sävy on muuttunut. Hän toteaa BBC:n haastattelussa, että hänestä oli mukava työskennellä Cruisen kanssa, mutta loppujen lopuksi kirjojen ystävät olivat oikeassa. Reacherin fyysinen koko on todella tärkeä osa sitä, kuka Reacher on: kun hän astuu huoneeseen, kaikkien on tarkoitus olla hermostuneita aluksi.

Cruisen kanssa ei tehdä enempää elokuvia. Child on juuri solminut sopimuksen tv-sarjaversiosta, jota kaupitellaan myöhemmin suoratoistopalveluille. Hän toivoo Cruiseen pettyneiltä faneilta apua täydellisen näyttelijän valinnassa.

Lähde: BBC

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars -tv-sarjaa... Tyttöbändi Little Mi... >

Keskustelut (2 viestiä)

sbdkaozespdn

17.11.2018 klo 10.57

rasismisyrjintametoo
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

18.11.2018 klo 13.45

Peltonen ei tykkää kääpiöistä?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova