Tuorein sisältö

KISS panttaa edelleen tietoa entisten jäsenten mukanaolosta jäähyväiskiertueella - yksi nimi on kuitenkin ehdottomasti pois laskuista

30.01.2019 klo 15.39 | Luettu: 1534 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Paul Stanley ja Gene Simmons panttaavat edelleen tietoa, onko KISSin jäähyväiskiertueen aikana mahdollista nähdä lavalla bändin entisiä jäseniä.

Ainakaan Paul Stanley ei ole suoranaisesti tyrmännyt ideaa. Guitar Worldin haastattelussa Simmons totesi Ace Frehleyn ja Peter Crissin olevan edelleen mahdollisia mutta Vinnie Vincent on selvästi "ei kiitos".

"Ace ja Peter ovat saaneet jo kolme tilaisuutta. Huumeet, alkoholi, epä-ammattimainen käytös - he eivät täyttäneet paikkaansa kuten piti. Joten osaltaan tuossa on jo vastaus kysymykseen. He saattavat olla mukana satunnaisesti ja jos eivät ole, se ei johdu meistä. Mutta heistä ei tule enää koskaan KISSin vakituisia jäseniä".

Stanley painottaa kyseessä olevan KISSin jäähyväiset, juhlatilaisuus joten olisi mukava nähdä vanhoja naamoja lavalla. Mutta, kyseessä ei kuitenkaan ole mikään reunion-systeemi.

Bruce Kulickista kummallakaan ei ole mitään huonoa sanottavaa.

Mutta sekä Stanley että Simmons eivät haluaisi juhlintaan mukaan kitaristia nimeltään Vinnie Vincent - "ainoa poikkeus!"

"Vinnie on haastanut bändin oikeuteen noin 14 kertaa - ja hävinnyt kaikki. Hän on taitava soittaja, siksi hän oli bändissä. Onko meillä häneen luottamusta, ei. Voiko hän tulla jäähyväiskeikoille, tottahan toki mutta vain yleisön edustajaksi. Lavalle, ei enää koskaan".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Synkkää darkwavea: A... Tänään tv:ssä: kaikk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova