Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: kaikki mitä luulet tietäväsi tietokoneviruksista on kusetusta

30.01.2019 klo 16.30 | Luettu: 1307 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 4 tuntia ja 30 minuuttia elokuvaan
Troija

Vain Herolla.

Kun muinaiset kreikkalaiset neuvottelevat rauhansopimuksen, prinssi Paris ajattelee peniksellä. Hänellä on suhde vastapuolen nuoreen kuningattareen Helenaan, jonka hän nappaa mukaan. Maineikkaan väittämän mukaan "Helenan kasvot saivat liikkeelle tuhat laivaa", mutta tarina on uskottavampi enemmän pyllyä vilauttavassa ohjaajan versiossa.

Mutta mitä hittoa? Se on Paris, joka on troijalainen. Hän latasi vaarallista pyllyä kotiin ja jätti jäljet koko maailman ihmeteltäväksi. Helena on spartalainen, joten spartalaisia ovat luonnollisesti sotajoukotkin, jotka soluttautuvat Troijaan puuhevosella saadakseen hänet takaisin. Historia on kirjoitettu voittajan ehdoilla, joten vielä tänäkään päivänä troijalaisille raivoavat runkkarit eivät tiedosta olevansa itse Troijan kulttuuriperintöä.

Ohjaaja Wolfgang Petersen tuumi alunperin, ettei Helenaa kannata näyttää ollenkaan, koska odotukset ovat liian kovat. Vähintään 44% lukijoista repesi nauramaan, koska pelkästään tämän jutun perusteella odotuksista tuli niin kovia, että he googlettivat jo, mitä tämä joku satunnainen lyyli näyttää ohjaajan versiossa - pääasia että näyttää. Suojelkoon F-Secure heitä spartalaisilta.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< KISS panttaa edellee... Odotus päättyy pian:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova