Tuorein sisältö

Braveheart saa lisää epävirallista jatkoa: nyt tärkeä näyttelijäkin on sama

05.02.2019 klo 21.20 | Luettu: 2443 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Angus Macfadyen näyttelee Robert Brucea elokuvassa Braveheart - taipumaton ja Chris Pine elokuvassa Outlaw King, joka kertoo Braveheartin jälkeisestä ajasta, mutta ei ole virallinen jatko-osa. Macfadyen palaa rooliin elokuvassa Robert the Bruce, joka on jälleen itsenäinen projekti.

Skotlantilainen aatelinen Robert Bruce taisteli englantilaisia vastaan William Wallacen rinnalla. Wallacen kuoleman jälkeen hän johti Skotlannin itsenäisyyteen ja toimi maan kuninkaana yli 20 vuotta. Uusi elokuva kertoo ilmeisesti samasta vaiheesta kuin Outlaw King.

On ankara talvi ja viholliset yrittävät saada haavoittuneen Robertin nalkkiin. Vaatimaton, mutta sisukas ja rohkea perhe tarjoaa hänelle suojaa, ja kun hän on saanut voimansa takaisin, hän on löytänyt myös uutta intoa. On aika koota joukot ja saada se itsenäisyys.

55-vuotias Macfadyen on vuoden vanhempi kuin Bruce oli kuollessaan. Englanti tunnusti Brucen kuninkuuden vasta vuotta ennen hänen kuolemaansa, mutta allekirjoittaneen rajoitetun älyn mukaan elokuva ei kerro siitä. The Crown -tähti Jared Harris näyttelee jaarli John Comynia, jonka Bruce surmasi ennen kapinaansa (eli myös Outlaw Kingin alussa).

Tyhjästä putkahtaneen leffan levittäjäksi on lähtenyt Metro International. Se on jo kuvattu. Ensimmäinen foto:


Sama sankari Braveheartissa, eli "pari vuotta aiemmin":


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tilannepäivitys X-Me... Selviytyjät Suomesta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova