Tuorein sisältö

Tilannepäivitys X-Men-tuottajalta, joka on menettämässä ohjakset Marvelille

05.02.2019 klo 19.29 | Luettu: 1617 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

X-Men-leffojen tuottaja Lauren Shuler Donner lausuu sanasen tulevaisuudesta. Lyhyesti: se on nyt Kevin Feigen eli Marvelin elokuvauniversumin pääpirun käsissä. Disneyn on määrä nielaista 20th Century Fox tänä vuonna ja sitten X-Menit ovat vapaita liittymään Marvel-elokuviin.

Shuler Donner ja Feige olivat molemmat ensimmäisten X-Menien tuottajia, joten Shuler Donnerin standardienmukaisella kohteliaisuudella on pohja: hän luottaa Feigeen. Feigellä on "erinomainen tuntuma tarinoista". Shuler Donner ei tiedä vielä, riittääkö hänelle itselleen X-Men-hommia, mutta hän ei välttämättä usko, että riittää. X-Men-elokuvien oli tarkoitus kokeilla eri tyylilajeja ja Shuler Donner varoittaa Feigeä siitä, että tulevat Marvel-elokuvat astuvat toistensa varpaille, jos ne eivät ole tarpeeksi erilaisia.

Shuler Donner toivoo, että lykkääntynyt X-Men-kauhu New Mutants pääsee yhä teattereihin. Tällä hetkellä sen ensi-ilta on elokuussa, mutta asia ehtii vielä muuttua. Channing Tatumin tähdittämä Gambit on ajoitettu ensi vuoden keväälle, mutta projektilla ei ole edes ohjaajaa ja sen kohtalo päätetään myöhemmin. Wolverinelle on harkittu uutta näyttelijää, mutta asia ei etene juuri nyt.

X-Men-aiheinen tv-sarja Legion päättyy kolmannen kauden jälkeen, mikä on sarjan luojan Noah Hawleyn mukaan hänen alkuperäinen ideansa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tasan 36 vuotta sitt... Braveheart saa lisää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova