Tuorein sisältö

Game of Thronesin esiosan kuvaukset alkavat kesällä

06.02.2019 klo 16.43 | Luettu: 1059 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viime vuonna huhuttiin, että Game of Thronesin esiosan kuvaukset alkavat jo syksyllä (2018). HBO vahvistaa nyt, että tuotanto alkaa varhain tänä kesänä. On siis yhä mahdollista, että esiosa alkaa ensi vuonna ja ainoaksi Game of Thronesista vapaaksi vuodeksi jää viime vuosi. Teknisesti ottaen pilottijakson pitää onnistua, ennen kuin koko sarja saa vihreää valoa, mikä on perinteistä. Kauden muitakin jaksoja kirjoitetaan jo.

Esiosa sijoittuu niin kauas menneisyyteen, ettei useimpia pääsarjan kaupunkeja ja kulttuureja ole vielä olemassa. Lohikäärmeiden voimin hallittu mahtava Valyria, joka on tuhoutunut pääsarjaan mennessä, on ottamassa ensimmäisiä askeleita merkittävänä valtakuntana. Starkien suku on yksi Westerosin vanhimmista, joten osa hahmoista on Starkeja.

Konsulttina toimivan George R.R. Martinin mukaan osuvin nimi sarjalle olisi The Long Night, mutta asiaa ei ole vieläkään päätetty. Esiosa kertoo mm. maailman omituisesta vuodenaikarytmistä jotakin yllättävää, mitä pääsarja ei ehdi paljastaa.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Temptation Island Su... Game of Thrones -put... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova