Tuorein sisältö

Game of Thronesille kehitellään jatko-osaa, jossa nähdään Jon Snow

17.06.2022 klo 14.15 | Luettu: 1334 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Pyrkimykset laajentaa Game of Thronesin maailmaa ovat tähän mennessä noudattaneet tiukkaa kaavaa. George R.R. Martin yrittää saada tv-sarjan kiinni kirjoittamalla rivin romaania vuodessa. Samaan aikaan HBO kehittelee lukuisia esiosia, Martinin konsultoidessa.

Jatko-osasta on siis tullut melkein myyttinen käsite: ei kai siitä ole lupa haaveilla, ennen kuin Martin on nukkunut pois ja kollega on viimeistellyt kirjat? Nyt HBO kehittelee jatko-osaa. Uuden sarjan päähenkilö tai keskeinen hahmo on Jon Snow, joka paljastui Targaryeniksi ja kruununperijäksi, mutta päätyi maanpakoon pohjoiseen.

Ensimmäinen esiosa eteni pilottijaksovaiheeseen, mutta se peruttiin, joten mikään ei ole varmaa. Uutisella on kuitenkin sen verran painoa, että Snow'n näyttelijä Kit Harington on jo kiinnitetty mukaan.

Jos Jon Snow on selkeä päähenkilö, monelle tulee mieleen käynnissä oleva Obi-Wan Kenobi -sarja, jossa Ewan McGregor jatkaa roolissaan. HBO kuuluu perheeseen, jossa suunnitelmia on pistetty uusiksi sen jälkeen, kun Warner Bros. ja Discovery yhdistyivät, joten ehkä Disneyn tyyli kiinnostaa pomoja.

Tähän tietoon kehitteillä on yhä myös esiosia. Jon Snow -sarjassa ja useimmissa esiosissa nähdään näyttelijöitä, minkä lisäksi kehitteillä on useampikin animaatio.

Ensimmäinen ensi-illan saava esiosa House of the Dragon alkaa 22. elokuuta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Blind Channelin tule... KISS, legendan ura f... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova