Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 34/73: kehdonryöstäjien kootut tempaukset

15.02.2019 klo 23.50 | Luettu: 2656 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4: Jakso 4
Oathkeeper


Ikäihmisten seksivinkit jatkuvat, kun mummo Tyrell yllyttää Margaeryn viettelemään sakkoliha-Tommenin, jolle pappa Lannister puhui elämän tosiasioista. Kun mummo oman ukkonsa otti, mies ei kuulemma pystynyt kävelemään, mutta Margaery aloittaa vihjailulla. Teinipoika on uskottava teinipojan roolissa möllöttäessään Natalie Dormeria hoomoilasena, mutta viimeinen sekunti on iso virhe, sillä Tommen vaikuttaa ryhtyvän nukkumaan heti tytön lähdettyä.

Samaan aikaan zombiet kirjaimellisesti värväävät vauvan, muistuttaen olemassaolostaan ja 2. kauden juoniaukosta, jonka mukaan he hyökkäävät niin rajusti, että varoitustorvet ulisevat ensi kertaa vuosituhansiin. Tappelua odotetaan, kunnes tämäkin vauva on valmistunut zombieakatemiasta.

Blondi vapauttaa jälleen orjakaupungin ja osa orjista on nyt valkoisia, joten supernipottaja sanoo ehkä "no nii: toki, koska näillä orjilla on repliikkejä". Harmaan madon spiikki ja alennusmyyntiruuhka maailman kapeimmalla kadulla myyvät valtauksen. Dany tekee hyvää työtä inspiroivana voimana, mutta siksi se olisi satumaisesti oikein, jos hän kupsahtaisi koruttomasti viimeisellä kaudella. Hän vapauttaa mantereen, jossa hän on elänyt, josta hänen sukunsa on peräisin ja joka tarvitsee häntä, joten muu on ahneutta.

Pässi-Jon haiskahtaa sankarilta pitäessään puheen, jotta kaikki lähtisivät pieksemään kapinallisia yövahteja. Sankarillisuus tulisi selväksi, vaikkeivät "entiset veljet" joisi viiniä pomon kallosta ja uhoaisi raiskaavansa panttivankinsa puhki. Bran jää heidän vangikseen kahdesti (ensin sutena). Ummikko toivoo turhaan, että Branin ja Jonin (tai keiden tahansa) juonet yhdistyvät viimein, mutta neljännen katselukerran mestari oivaltaa, että mm. Jonin uusi kaveri on sitä yhdistymistä: sama ukko vei Jaimen käden!


Keskiarvo 34 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 33+1 kertaa
Tippa silmässä: 48+0 kertaa


< Jakso 4-3 --- Jakso 4-5 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jason Momoa vaihtaa ... Slash antaa uuden Gu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova