Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 14/73: perä- ja vaginapierujen hirviömäinen ero

20.01.2019 klo 20.15 | Luettu: 3674 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 4
Garden of Bones


Lannistereita pelottaa. Mikä vaanii pimeässä? Pieru! Ei ilta jännä olekaan – ei vaikka Starkit oikeasti hyökkäävät, sillä kohtaus katkeaa kesken. Pieru pyllystä jää symboloimaan budjettisyistä tapahtuvaa naamoihimme piereskelyä. Jälkiselvittelyt ovat kiinnostavia Robbin kieltäytyessä tulevien kelmien nylkemistaktiikasta ja iskiessä silmänsä neutraaliin hoitsuun. Mikään ei ole niin romanttista kuin maajussin jalan sahaaminen irti yhdessä.

Jaksolla on teema, sillä Melisandren vaginapieru tulee ehkäisemään toisen taistelun. Tällainen visuaalinen kerronta olisi hervotonta laajemminkin käytettynä. Raskaana oleva nainen on biologinen ase, joka salakuljetetaan strategiseen paikkaan, riisutaan ja lasketaan selälleen, jotta hän voi laukaista Helvetin kauhut. Stannis tahtoi poikaa, mutta on tyytyväinen tähän pian haihtuvaan pieruhirviöön? I'm Mr. Meeseeks! Look at me!

Kun Joffrey jatkaa kiukkuilua, Tyrion keksii, että "osa myrkystä tulee saada ulos" ja hankkii ilotyttöjä. Mieskatsojien kulmat nousevat: se olisi rautaisen looginen käänne, jos Joffreysta tulisi aamuun mennessä kiltti kuningas, joka paistaa tytöille pannareita! Ei, hän rääkkääkin heitä, joten nyt on vahvistettu, että hän on ilkimys.

Dany uhoaa tappavansa kaikki, jos häntä ei päästetä kaupunkiin, ilmoitettuaan seurueensa tekevän kuolemaa. Moka ei jää mairealta punkerolta huomaamatta (en puhu itsestäni) ja se on hauska muistuttaessaan, että moni karismaattinen peluri aloitti matkansa parodiana tavoitteistaan.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 13+1 kertaa
Tippa silmässä: 13+0 kertaa


< Jakso 2-3 --- Jakso 2-5 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensi viikon Netflix-... Game of Thrones -kau... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova