Tuorein sisältö

Mark Hamill jatkaa kiukkuilua Star Warsin johdosta

05.03.2019 klo 14.10 | Luettu: 4820 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kun puheeksi tulee Star Wars, Mark Hamill toteaa, että hän on luvannut olla puhumatta siitä, koska hän usein lörpöttelee ja sitten hänen kommenttinsa poistetaan asiayhteydestä. Fanit yrittävät todistella, että hän vihaa Star Warsia, mutta vihaako hän? Retorisen kysymyksen (?) esitettyään hän jatkaa uuden trilogian tylyttämistä.

Hamill myöntää olevansa fani itsekin: se hermostuttaa, kun hän ei saa itse päättää, miten tarina etenee. Hän vertaa itseään myös muusikkoon, jonka työ on seurata säveltä parhaansa mukaan, vaikkei hän siitä pitäisi.

Hän myöntää sen olevan itsekeskeinen näkökulma, mutta hänen mielestään oli iso virhe, etteivät Luke, Leia ja Han saaneet yhteistä kohtausta. Hän olisi tahtonut työskennellä Harrison Fordin kanssa ja hän ei usko saavansa enää tilaisuutta. Hän ei pidä siitä, miten paljon Luke muuttui trilogioiden välissä. Hänen mielestään Luken olisi pitänyt kuolla vasta trilogian päätöksessä. Kun hän suostui mukaan, hän oletti esiintyvänsä koko trilogiassa, mutta häntä (leikkimielisesti ilmaistuna) huijattiin.

Kun ohjaaja Rian Johnson käski Hamillin kävellä C-3PO:n ohi tunnistamatta vanhaa robottiystävää, Hamill tuumasi, ettei hän voi niin tehdä. Hän sai luvan tehdä "mitä vaan", joten hän teki "mitä vaan".

Disney oivalsi Han Solon leffan jälkeen, että Star Warseja tehdään liian nopeaa tahtia ja Hamill oli tätä mieltä jo aiemmin.

Haastattelun mukaan Hamill suhtautuu Star Warsiin tasapainoisesti, mikä ilmeisesti viittaa miehen itsekritiikkiin ja -ironiaan. Haastattelu löytyy sivustolta Den of Geek.

Hamill on iloinen Knightfall-keikastaan. Hänet nähdään toisella tuotantokaudella tänä vuonna. Hän alkoi katsoa ensimmäistä kautta tarjouksen saatuaan ja hän tuumasi, että pyjamapäivät ovat ohi, sillä hänelle ei yleensä tarjota historiallisia draamoja brittinäyttelijöillä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Selviytyjät Suomessa... Näin päättyy Game of... >

Keskustelut (3 viestiä)

RandomSwinger

05.03.2019 klo 14.46 5 tykkää tästä

Kyllähän se näin on että tämä koko uusi trilogia on yhtä hukattua mahdollisuutta. Ei se toki vanhojen elokuvien loistoa himmennä mutta on jokseenkin käsittämätöntä, että noinkin rikkaasta universumista, lähdemateriaalista ja henkilöhahmoista saadaan aikaan niinkin keskinkertaista ja turhauttavaa materiaalia aikaiseksi kuin Episodit 7 & 8 ovat olleet. On toki ymmärrettävää että näitä elokuvia tulee jatkossa parin vuoden välein, eikä siinä mitään, maksaa kiiden katsomisesta ken haluaa. Itseäni ei kuitenkaan tämän trilogian päätösosa voisi vähempää kiinnostaa, sillä hengissä olevat hahmot ovat kaikki täysin yhdentekeviä. Samoin tulevaisuuden suunnitelmat Poen & Finnin yhteisistä seikkailuista kokonaisen trilogian muodossa kuullostaa täysin järjettömältä ajatukselta.
lainaa
vneoinvfl

05.03.2019 klo 21.29

vanhojen leffojen loistosta iso osa vaan perustu sille et visuaalit oli melkolailla paristavaa. oikeasti avaruudessa tukikohdassa jaaplaneetalla kiviplaneetalla. ei tas toisaalta hirveasti voittajia ole koska linjatuotannon automaattinen seuraus etta jokainen osa kokee inflaatiota. kun oli kolme niin pystyi sanomaan etta kolme elokuvahistorian suurimpiin kuuluvaa. mut kun on 15 star warsia niin vaik olis hyviakin niin ei niita kaikkia voi nostaa kymppikauttakymppi kerhoon
lainaa
PC_Principal

06.03.2019 klo 13.07

Kaikki valkoiset miespääosa hahmot pitää häpäistä ja tappaa sjw feministi agendan tieltä. Mitä jää jäljelle? Force is female...

https://www.youtube.com/watch?v=6xAcbqnaIsQ
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova