Tuorein sisältö

John Boyega teki Mark Hamillit eli tylytti Star Wars: The Last Jediä ja puhui ohi suunsa

12.12.2019 klo 13.20 | Luettu: 2174 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


John Boyega näyttelee Finniä tähän tietoon viimeistä kertaa elokuvassa Star Wars: The Rise of Skywalker. Hypebeast-haastattelussa hän kuvailee matkaa antoisaksi ja hauskaksi, mutta myös stressaavaksi.

"The Force Awakens oli mielestäni alku varsin jämäkälle jutulle, mutta jos olen rehellinen, The Last Jedi tuntui hieman epäilyttävältä minusta. En välttämättä ollut samaa mieltä kaikista päätöksistä ja se on jotakin, mistä puhuin paljon Markille (Mark Hamillille) ja meillä oli keskusteluita siitä. Ja se oli vaikeaa meille kaikille (päähenkilöiden näyttelijöille), koska meidät erotettiin."

Boyega pitää Luken, Leian ja Han Solon ryhmähengestä. Hän ei puhu The Rise of Skywalkerin lopullisesta versiosta, mutta yleisemmällä tasolla hän ei ole varma, kykenikö uusi trilogia samaan. Boyega huomioi, että monet fanit tykkäävät väännellä hänen sanojaan. Todetaan siis, ettei hän varmastikaan vihaa The Last Jediä.

Variety-haastattelun jälkeen Boyegan sanoja on turhankin helppo väännellä. Kun häneltä kysyttiin Kelly Marie Tranin (The Last Jedin Rose Tico) kokemasta somehäirinnästä, Boyega tuumi "yleisellä tasolla", että jotkut eivät ole henkisesti vahvoja ja uskovat kaiken mitä netissä kirjoitetaan. Boyega on ehtinyt pyytää anteeksi ja vakuuttaa, ettei hän puhunut Kellystä. Hänellä itsellään on ollut hyviä ja huonoja hetkiä fanien kanssa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sotaan rynnistystä &... Keanu Reeves palaa N... >

Keskustelut (1 viestiä)

heodbejfndj

12.12.2019 klo 17.42 2 tykkää tästä

aika selvaa ettei kykene. mut lucasin lavasteet ja tehosteet oli sita luokkaa etta edelleen tatooine yms nayttavat aidoilta paikoilta. taa uus trilogia ei eroa mitenkaan edukseen avatareista marveleista matrixeista tai mistaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova