Tuorein sisältö

Yksi seuraavista Marvel-leffoista on The Eternals: Silicon Valley -tähteä kosiskellaan Angelina Jolien rinnalle

06.04.2019 klo 13.07 | Luettu: 1216 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hollywood Reporterin lähteiden mukaan The Eternals ja Black Widow ovat elokuvia, jotka Marvel filmaa tänä vuonna. Kumpikin etsii parhaillaan näyttelijöitä. Virallisesti Marvel puhuu jatkosta vasta Spider-Man: Far From Homen jälkeen.

Hetki sitten paljastui, että Angelina Jolie tahdotaan The Eternalsiin. Elokuva kertoo voimakkaasta ja pitkäikäisestä rodusta, joka on luotu ihmisistä kauan sitten. Jolien on määrä näytellä Sersiä, joka katseli ihmiskunnan puuhia jo silloin, kun kreikkalainen mytologia haki muotoaan.

Roolista neuvottelee nyt myös Kumail Nanjiani. Nousussa oleva Silicon Valley -tähti sai Oscar-ehdokkuuden tähdittämänsä The Big Sickin käsikirjoituksella ja pääosakeikkoja on alkanut löytyä. Hänet kiinnitettiin juuri Netflixin aikamatkakomediaan Any Person, Living or Dead (uutinen) ja kesällä valmistuu toimintakomedia Stuber.

Nanjianin The Eternals -hahmosta ei tiedetä mitään. Leffa panostaa ihmiskunnasta pitävän Sersin ja kosmisia seikkailuja etsivän Ikariksen romanssiin, joten Nanjianin fanit (viittaan) pettyvät, jos Nanjiani ei pääse eeppiseen rooliin. Mies on muiden ansioiden ohella pelannut roolipelejä Rick & Mortyn luojan Dan Harmonin porukoissa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt ottaa matka vero... Dave Bautista jyrää ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova