Tuorein sisältö

Marvel-pomo toppuuttelee: X-Menejä ei kannata odottaa toviin

09.04.2019 klo 12.45 | Luettu: 896 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvel-pomo Kevin Feige kertoo, että firmalla on viisivuotissuunnitelma Avengers: Endgamen jälkeiselle ajalle. Suunnitelmaa on työstetty kauan, joten Marvelin hetki sitten takaisin saamien X-Men-hahmojen liittyminen mukaan ei ole ensisijainen tavoite. Feige kertoo sen olevan mukavaa ja lohdullista, että X-Menit ovat kotona, mutta heidän Marvel-debyyttiään saadaan odottaa pitkään.

"Pitkään" on tietenkin suhteellinen käsite. 20th Century Foxin X-Men-elokuvien väliin jäi alussa 3 vuotta. X-Men: Dark Phoenix ja New Mutants ovat yhä tulossa ja olisi erikoista, jos suosionsa huipulla oleva Deadpool ei saisi kolmatta leffaa. Uskooko kukaan, että Marvel panttaa X-Menejä yhtä kauan kuin Batmania pantattiin Batman & Robinin (1997) ja Batman Beginsin (2005) välissä?

Feige lupailee, että Endgamen jälkeinen kokonaisuus tuntuu erilaiselta. Tutuille hahmoille kehitellään yllättäviä kuvioita ja tiimi on innoissaan mahdollisuudesta esitellä hahmoja, joita kaikki sarjakuvien suurkuluttajatkaan eivät tunne kunnolla.

Feige ei paljasta mitään tiettyä, mutta sisäpiirilähteet ovat laulaneet kuorossa, että elokuvat Black Widow ja The Eternals (Thanos on eräänlainen "eternal") etsivät näyttelijöitä ja ne kuvataan tänä vuonna.

Lähde: io9

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Helsinkiin uusi kaup... Dave Bautista pistää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova