Tuorein sisältö

Ant-Man 3 ja Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 kipittävät kankaille

04.11.2019 klo 12.15 | Luettu: 827 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Marvelin Ant-Man-elokuvien ohjaaja Peyton Reed palaa askartelemaan kolmannen osan. Muita tietoja ei vahvisteta, mutta tähän tietoon Paul Rudd jatkaa nimiroolissa ja niin päin pois.

Ant-Man 3 on kolmas elokuva, joka on mainittu sen jälkeen, kun Marvel julkisti "koko" neljännen vaiheen. Kesällä 2021 valmistuva Spider-Man 3 on osa neljättä vaihetta, mutta Marvelin kanta saattaa olla se, että Ant-Man 3 ja Black Panther II ovat osa viidettä vaihetta. Sisäpiirilähteet osaavat sanoa sen verran, että Ant-Man 3 aiotaan kuvata vasta julkistettujen vaihe 4 -leffojen jälkeen (viimeinen on Thor: Love and Thunder, joka päättää vuoden 2021).

Lähde: Hollywood Reporter

Sonyn animaatio Spider-Man: Into the Spider-Verse saattaa olla ihan oman universuminsa alku: kaikenlaisten jatkeiden potentiaalista on puhuttu. Pari päivää sosiaalisessa mediassa härnättyään Sony on vahvistanut, että suora jatko-osa valmistuu 8. huhtikuuta 2022.

Joidenkin tietojen mukaan keskiössä on Miles Moralesin (vaihtoehtoisen universumin Spider-Man) ja Gwen Stacyn (toisen vaihtoehtoisen universumin Spider-Woman) romanssi, joka leikattiin alkuperäisestä elokuvasta ajan puutteen vuoksi. Gwen saattaa seikkailla myös Spider-naisten yhteisessä elokuvassa ja possuhämis Spider-Ham saattaa saada omaa tekemistä.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michael Monroe puhuu... Rammstein-laulajan p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova