Star Wars: Episodi IX sai nimen ja ensimmäisen trailerin

12.04.2019 klo 20.44 | Luettu: 2422 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Joulukuussa selviää, miten J.J. Abrams on parsinut kokoon aloittamansa trilogian, jonka keskimmäisen osan kanssa hänellä ei ole mitään tekemistä ja jonka keskimmäisen osan ohjaajalla Rian Johnsonilla ei ole hajuakaan siitä, mistä viimeinen osa kertoo. Tekijät ovat puhuneet näistä asioista avoimesti. Abrams ei alunperin tahtonut ohjata viimeistä osaa, mutta hän on kertonut olevansa erittäin tyytyväinen siihen, mitä hän ja tiimi keksivät.

Carrie Fisher on mukana arkistomateriaalin luovan käytön ansiosta. Elokuvaa on kuvailtu paitsi trilogian, myös koko Skywalker-saagan päätökseksi: tulevat elokuvat kertovat ihan muusta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ylöjärvellä juhlitaa... Rillit huurussa -kau... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Kyllästynyt

13.04.2019 klo 11.48

Eh eh meh..
Juuri kun se edellinen osa onnistui jossain määrin kääntämään sarjan suuntaa edes hieman kiinnostavampaan suuntaan siitä Abramsin ohjaamasta fanifiktiosta, niin tämän trailerin ensimmäinen kohtaus jo osoittaa, että samaa episodi seiskan paskaa fanifiktiotahan se Abrams sieltä taas suoltaa. Oli kyllä niin paskan ja epäkiinnostavan oloinen traileri, että huh! Aika paljon saa tässä ennen ensi-iltaa tapahtua, että tuon viitsisi vaivautua teatteriin katsomaan.

Olenko muuten ainoa, jota nuo Daisy Ridleyn ilmeet suorastaan vituttavat?
lainaa
RandomSwinger

13.04.2019 klo 16.37 2 tykkää tästä

Kyllästynyt kirjoitti:
Eh eh meh..
Juuri kun se edellinen osa onnistui jossain määrin kääntämään sarjan suuntaa edes hieman kiinnostavampaan suuntaan siitä Abramsin ohjaamasta fanifiktiosta, niin tämän trailerin ensimmäinen kohtaus jo osoittaa, että samaa episodi seiskan paskaa fanifiktiotahan se Abrams sieltä taas suoltaa. Oli kyllä niin paskan ja epäkiinnostavan oloinen traileri, että huh! Aika paljon saa tässä ennen ensi-iltaa tapahtua, että tuon viitsisi vaivautua teatteriin katsom

Olenko muuten ainoa, jota nuo Daisy Ridleyn ilmeet suorastaan vituttavat?


Episode 8 oli myös aivan täyttä paskaa. Pyyhittiin koko (Skywalker)saagalla persettä kirjoittamalla Luken hahmo aivan päin vittua. Molemmat aivottomina scifipaukutteluina kahden tähden elokuvia. Olen edelleen häkeltynyt kuinka niin rikkaasta lähdemateriaalista saadaan aikaan niinkin huteraa jälkeä. Kaikki hengissä olevat hahmot täysin yhdentekeviä, vaikka selkeässä damage control moodissa tässä jo ollaan tuomalla vanhoja hahmoja kummituksina ja minälie aasinsiltoina takaisin rosteriin.
lainaa
fifjfbdndj

13.04.2019 klo 19.03

kyllastyneet voisi etsia uuden kiinnostuksen kohteen ja lopettaa menneessa elamisen
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova