Tuorein sisältö

Avatarin jatko-osissa tieteilee myös Michelle Yeoh

16.04.2019 klo 13.11 | Luettu: 744 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Michelle Yeoh on liittynyt Avatarin jatko-osasaagaan. Ensi vuonna valmistuva kakkonen ja vuonna 2021 valmistuva kolmonen ovat olleet pitkään "jälkituotannossa", mutta Yeoh ja kaikki viimeaikoina mukaan lähteneet näyttelijät todennäköisesti esiintyvät niissä, sillä he näyttelevät ihmisiä, joiden osuus kuvataan erikseen. Saaga keskittyy pääasiassa na'vi-olentoihin, joiden näyttelijät pomppivat pilkkupuvuissa viime vuonna.

Yeoh näyttelee tohtori Karina Mogueta, tieteilijää. Ohjaaja James Cameron kehaisee, että Yeoh on luonut ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia hahmoja pitkin uraansa ja tällä linjalla he pyrkivät jatkamaan.

Yeohin viimeaikaisia menestystarinoita ovat romanttinen komedia Crazy Rich Asians ja Star Trek: Discovery -sarja, joka on johtamassa hänen hahmonsa Philippa Georgioun omaan sarjaan.

Edellinen Avatar-skuuppi oli Vin Dieselin ja Cameronin somevideo kuvauksista. Dieselin kiinnitystä ei ole vahvistettu, joten jos hän on mukana, hänen hahmonsa saattaa olla isompikin mysteeri ja/tai mukana vasta osissa 4 ja 5.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Juntteja on Pariisi... Kadonneen jäljillä -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova