Tuorein sisältö

Avatar- ja Star Wars -saagat, Mulan ja Ridley Scottin ja Wes Andersonin uutuudet lykkääntyvät

24.07.2020 klo 12.20 | Luettu: 1500 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Avatar vei tehostealaa eteenpäin ja oli valtava hitti, joten seuraavan osan tekemiseen käytetään kunnolla aikaa! Ensi-ilta on jouluna 2014.

Juu ei. Kaikki neljä jatko-osaa lykkääntyvät jälleen vuoden verran. Avatar 2 valmistuu jouluna 2022, Avatar 3 jouluna 2024, Avatar 4 jouluna 2026 ja Avatar 5 jouluna 2028.

Disney pitää kiinni siitä suunnitelmasta, että Avatarit ja Star Wars -elokuvat vuorottelevat. Ei ole tiedossa, mistä seuraava Star Wars -trilogia kertoo tai kuka on päävastuussa, mutta seuraava Star Wars valmistuu jouluna 2023, sen jatko-osa jouluna 2025 ja trilogian päätös jouluna 2027.

Tämän vuoden keväälle ja sitten elokuulle ajoitettu Mulan on vedetty kalenterista, joten sekään ei pelasta koronakesää. (Tenet vedettiin kalenterista äskettäin. On teoriassa yhä mahdollista, että Yhdysvaltain ulkopuolella julkaistaan iso leffa elokuussa.)

Disney on poistanut kalenterista myös Wes Andersonin The French Dispatch -komedian, jonka oli alunperin tarkoitus debytoida tänään (24. heinäkuuta) ja sitten lokakuussa. Ridley Scottin ohjaama ritarielokuva The Last Duel siirtyy vuodenvaihteesta ensi vuoden lokakuuhun.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Luokkakokous 3:n kuv... His Dark Materialsin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova