Tuorein sisältö

One Punch Man -putki, osa 6: kriitikko huijattiin katsomaan oikeaa animea

18.04.2019 klo 15.20 | Luettu: 1666 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jaksot 11 ja 12
The Dominator of the Universe ja The Strongest Hero


One Punch-line Man on tuhonnut jaksojen välissä vasta 23% kaupungin kokoisesta avaruusaluksesta. Mikäs yhden iskun mies se sellainen on? Ehdin pohtia, joutuisiko hän lyömään useampaan kertaan myös triplahaarniskoitua jättisilakkaa antiuniversumista - mutta totuus on vielä vaisumpi, kun kunnon matsia vuosikymmeniä etsinyt kyklooppi menettää vain haarniskan ensi iskusta.

Kun kyklooppi lataa loharipallizvoimaa, on fiksua piirtää vartova mölkerösankari tavallistakin tökerömmin, mutta perusidea on haihtumassa kuin pieru Saharaan. Muiden sankareiden jakson mittainen matsi mönjäolentoa vastaan on normaalia laimeaa animea, vaikka mukana on yhä nudistihomo; vaatimuksiin saattaa toki vaikuttaa se, että Urotsukidoji on yksi ensimmäisistä katsomistani aikuisten animeista.

Kauden päätös koettaa korostaa vitsiä salamointisotkulla, taivaankappaleiden välisellä syöksyllä ja kapakan takaiseen kusinurkkaan spraymaalatuilla jengitunnuksilla (?), mutta vaikka tällainenkin mega-seko-hame-ha-uhka on sankarille yhdentekevä, hän tarvitsee nyt useita lyöntejä. Samaan aikaan vähäisemmät ufomiehet pelkäävät muitakin sankareita, jotka heittelevät taloja ja taktikoivat ammattimaisesti, joten missä vaiheessa piti nauraa?

Tappelun jälkeen sankarit sönköttävät useamman minuutin, että paikkoja tuhoutui ja nyt paikkoja korjataan ja joku ei ollut paikalla ja nyt hän sanoo moi. Loppu. Olemme edenneet piristävästä anarkiasta autistisen sekavuuden kautta hylättyyn yläasteen ainekirjoitukseen.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


< Osa 5

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tältä pulassa oleva ... Mike Myers saa oman ... >

Keskustelut (1 viestiä)

boombox

20.04.2019 klo 05.45 1 tykkää tästä

On se kriitikko. Onneks tavan kuolevainen pystyi katsomaan koko kauden, nauraen ja saaden hyvää viihdettä :)
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova