Tuorein sisältö

Tom & Jerry kohtaavat Chloë Grace Moretzin ja Ipanatkin astuvat todellisuuteen

29.04.2019 klo 16.55 | Luettu: 1803 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kick-Ass-tähti Chloë Grace Moretz viimeistelee sopimusta koskien näyteltyä Tom & Jerry -elokuvaa. Tom-kissa ja Jerry-hiiri toteutetaan animaatiolla ja Moretz näyttelee ihmispäähenkilöä. Ääninäyttelijöitä ei tarvita, vaan klassiset koheltajat ovat yhä mykkiä.

Moretzin hahmo Kayla on uusi työntekijä hienossa hotellissa. Kun Jerry muuttaa taloon ja uhkaa pilata häät, Kayla yrittää ratkaista tilanteen Tomilla, joka on huono-onninen kujakissa. Todellinen roisto on Kaylan pomo, joka ei kummastakaan elukasta välitä. Ohjauksesta vastaa Tim Story (Fantastic Four 1-2, Ride Along).

Lähde: Collider

David Bowers on kiinnitetty Ipanat- eli Rugrats-elokuvan ohjaajaksi. Entinen animaattori tunnetaan parhaiten Neropatin päiväkirja -elokuvasarjan osista 2-4.

Leffa tehdään samalla tyylillä kuin Tom & Jerry, eli toisin sanoen lopputulos saattaa olla erikoisempi. Tommy Pickles ja muut seikkailevat vauvahahmot toteutetaan animaatiolla, vaikka animoidut ihmiset todellisissa lavasteissa saavat harvoin kiitosta.

Lähde: Hollywood Reporter


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuska tuoreiden kiin... Netflixin zombiekome... >

Keskustelut (1 viestiä)

Guetta

Rekisteröitynyt 03.08.2011

29.04.2019 klo 20.45 1 tykkää tästä

"yhä mykkiä"

Taisi JiiPeeltä unohtua se alkuperäinen ja kieltämättä suht hirveä Tom & Jerry elokuva, jossa nuo päättivätkin alkaa puhua.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova