Tuorein sisältö

Ruisrock muistuttaa kansaa äänestämisestä - tässä syy hieman epätavalliselle pyynnölle

13.05.2019 klo 17.29 | Luettu: 667 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun perinteikas kesäfestivaali Ruisrock muistuttaa kansaa äänestämisestä - EU-vaalien ennakkoäänestys alkaa jo keskiviikkona.

Syy musiikkifestivaalille hieman oudolle pyynnölle on selvä: vapaa liikkuvuus ja ympäristöasiat sekä ihmisoikeudet.

"Miten kävisi Ruisrockille, jos artistit eivät pääsisi vapaasti liikkumaan Euroopassa? Tai Szigetille tai Roskildelle? Liikkuvuus ei ole ollut läheskään näin sujuvaa ennen EU:ta. Kun lisäksi huolehditaan, että ympäristöasiat otetaan huomioon, niin ollaan ns. hyvien asioiden äärellä. Missä tällaisia asioita käsitellään? Niitä käsitellään europarlamentissa ja edustajiston vaalit ovat tulossa. Rakas Ruissin ystävä: käytä äänioikeuttasi näissä vaaleissa. Europarlamentissa vedetään myös linjauksia yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia käsittelevistä asioista, joten tämä liiippaa Ruisrockin sydäntä hyvin läheltä. WE VOTE FOR EUROPE on eurooppalaisten festareiden kampanja, jolla rohkaistaan jengiä käyttämään äänioikeuttaan Eurovaaleissa, koska meidän yhteiset asiat ON meidän yhteisiä. Mukana on eturivin festarit Roskildesta Szigetiin ja Way Out Westiin ja Ruissi ylpeänä mukana".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Miten kävisi Ruisrockille, jos artistit eivät pääsisi vapaasti liikkumaan Euroopassa? ???????? Tai Szigetille tai Roskildelle? ???? Liikkuvuus ei ole ollut läheskään näin sujuvaa ennen EU:ta. Kun lisäksi huolehditaan, että ympäristöasiat otetaan huomioon, niin ollaan ns. hyvien asioiden äärellä. Missä tällaisia asioita käsitellään? Niitä käsitellään europarlamentissa ja edustajiston vaalit ovat tulossa. ???? Rakas Ruissin ystävä: käytä äänioikeuttasi näissä vaaleissa. ???? Europarlamentissa vedetään myös linjauksia yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia käsittelevistä asioista, joten tämä liiippaa Ruisrockin sydäntä hyvin läheltä. ?????????????????????????? WE VOTE FOR EUROPE on eurooppalaisten festareiden kampanja, jolla rohkaistaan jengiä käyttämään äänioikeuttaan Eurovaaleissa, koska meidän yhteiset asiat ON meidän yhteisiä. Mukana on eturivin festarit Roskildesta Szigetiin ja Way Out Westiin ja Ruissi on ylpeänä mukana! Mene siis ja äänestä Eurovaaleissa 23.-26.5. ???? Se on sun etuoikeus ja sä voit vaikuttaa eurooppalaiseen päätöksentekoon! Lue lisää kampanjasta täältä: http://www.wevoteforeurope.eu/ #ruisrock2019 #kohtiruissia #eurovaalit #wevoteforeurope

Henkilön Ruisrock (@ruisrock) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallican Lars Ulri... Detective Pikachu ei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


173


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova