Tuorein sisältö

Selviytyjät Suomen seuraavalla kaudella mukana julkkisten lisäksi tavikset - nimilista julkistettu

14.05.2019 klo 11.38 | Luettu: 925 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Selviytyjät Suomi saa jatkoa jo ensi syksynä. Tällä kertaa viidakon valtijuudesta kisaavat sekä julkkikset että tavikset.

Hakemuksia tuli yli 5000, joista mukaan on nyt siivilöity kahdeksan erilaista ja hyvin mielenkiintoista kilpailijaa.

Mukana ovat omaa vaatemerkkiä luotsaava Janne Karjala Oulusta, jääkiekkokaukalosta ja Miss Helsinki -kisasta tuttu lääketieteen opiskelija Viivi Vaattovaara, tarkkuusammuntaa ja metsästystä harrastava Kai Fagerlund Vantaalta, tunnetun nuortenvaateketjun toimitusjohtajana työskentelevä ja syntyperältään puoliksi intialainen Inga Chaudhary Espoosta, pitkän uran finanssialalla tehnyt ja erätaidot hallitseva Kimmo Nupponen Lahdesta, vierumäkeläinen oikeuslääketieteen erikoislääkäri ja lakimies Anu Toikka, omien sanojensa mukaan ihmisten paheksumista harrastava euroviisufani Kasperi Kauppinen sekä suorapuheinen savolaisvahvistus Nora Kuitunen.

Julkkiskisaajat: muusikko Tommi Läntinen, ex-missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi, ex-pikajuoksija ja valmentaja Markus Pöyhönen, muusikko ja Tiktak-yhtyeen solisti Petra Gargano, vloggaaja ja räppäri Arttu Lindeman, radiojuontaja Alma Hätönen, Sohvaperunoista tuttu Juhani Koskinen sekä ex-keihäänheittäjä ja nykyinen poliisi Taina Ojaniemi (o.s. Uppa).

Juontajana jatkaa Juuso Mäkilähde.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Bond-pahis esittää S... Pahatar Angelina Jol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova