Tuorein sisältö

Suurin pudottaja Suomi laittaa julkkiskilpailijoiden elämäntavat kuntoon

15.05.2019 klo 12.34 | Luettu: 1558 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto31 maassa kuvattu Suurin pudottaja saapuu nyt myös Neloselle.

Suurin pudottaja Suomi -sarjassa kisaavat julkisuudesta tutut henkilöt. Ohjelman osallistuvat julkkikset julkistetaan lähiaikoina.

Suurin pudottaja Suomen julkkisosallistujat kisaavat kahdessa joukkueessa erilaisissa kestävyyttä ja voimaa vaativissa haasteissa. Molemmilla joukkueilla on omat huippuvalmentajansa.

Kilpailijat majoittuvat leiriviikkojen ajaksi hotelliin, jossa he oppivat laittamaan terveellistä ruokaa ja treenaavat päivittäin ilman yhteyttä ulkomaailmaan. Joka viikko osallistujat punnitaan, ja pudotusuhan alle joutuvat henkilöt, joiden paino putoaa prosentuaalisesti vähiten suhteessa heidän omaan painoonsa.

Leiriviikkojen päätyttyä kilpailijat jatkavat elämäntapamuutosprojektiaan itsenäisesti, mutta saaden tukea huippuvalmentajilta.

Suurin pudottaja Suomi -finaalissa esittäytyvät lopulta huimasti muotoaan muuttaneet osallistujat.

Ohjelman juontaa Riku Nieminen.

Suurin pudottaja Suomi alkaa syyskuussa Nelosella ja Ruudussa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Raskasta Iskelmää -k... Arman Alizad käy dok... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

rapienska

15.05.2019 klo 13.41

Jo vanha formaatti..On katseltu sitä jo vuosia maailmalta ,joten en jaksa uskoa että Suomi versio kiinnostaa.. Suomalaisilla julkuilla on niin huono itsetunto ,etteivät lähde julkisesti läskejään levittelemään. Rapienska
lainaa
fbsnkcksmxje

15.05.2019 klo 17.10

jaa kymmenen laskia suomijulkkista. jotain kalle lamberia ja jethroa on sityrn kai tarjolla. ovathan vahan pulskia mut ei kyl suurimman pudottajan skaalaan sovi ollenkaan. toisaalta ei ne julkkisselviytykatkaann osanneet mitaan. yleensa mukana on sotilaita palomiehia laakareita jopa postimies omaa paremmat erataidot kun juontaja tai laulaja
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova