Tuorein sisältö

Arman Alizad käy dokumenttisarjassa läpi 12 vastuullista ja yhteiskunnan kannalta tärkeää duunia

15.05.2019 klo 15.37 | Luettu: 1314 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Arman Alizadin palkittu Arman Pohjantähden alla -dokumenttisarja palaa syksyllä ruutuihin.

Sarjan neljännellä kaudella Arman tutustuu kahteentoista erilaiseen ammattiin, jotka pitävät suomalaisen yhteiskunnan rattaat pyörimässä. Katsoja pääsee Armanin mukana paikkoihin, joihin vain harvalla on pääsy.

Tulevalla kaudella Arman tutustuu kotihoidon paljon keskusteltuun ja raskaaseen arkeen, toimii hautausurakoitsijana, suurtalouskokkina, hitsaajana, eläinlääkärinä sekä tutustuu rajavartijan kiireiseen arkeen. Lisäksi vieraillaan väärälle polulle eksyneiden luona Helsingin nuorisovankilan suljetuilla käytävillä.

Arman lähtee myös merelle luotsin ja kalastajan mukana, ja pääsee todistamaan luonnon voimat porosaamelaisten matkassa. Kehitysvammaishoidon ja Uuden lastensairaalan hoitajien työn myötä aukeaa uusia näkymiä elämän hauraudesta.

"Oli yllättävää, miten vaativia ja vastuullisia nämä ammatit todellisuudessa olivat - toiset fyysisesti ja toiset henkisesti. Jouduin jatkuvasti menemään mukavuusalueeni ulkopuolelle ja toteamaan, että yhteiskuntaamme ylläpitävät ihmiset ovat todellisia arjen sankareita. Ihmisiä, jotka tekevät suurella sydämellä ja ammattitaidolla elintärkeää ja vastuullista työtä".

Arman Pohjantähden alla alkaa syyskuussa Nelosella ja Ruudussa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suurin pudottaja Suo... Barry / Kausi 2 / Ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


482


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova